1 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

In haar nieuwste boek ‘Het Happy 2050 Scenario’ neemt Babette Porcelijn ons mee in een zoektocht naar een nieuwe economie. Haar boodschap: alles waar we van dromen is nog mogelijk.

Ze heeft 4,5 jaar research gedaan voor haar boek ‘Het happy 2050 Scenario’. Het is een hoopvolle boodschap. In haar boek laat ze aan de hand van ‘het gelukspoppetje’ stap voor stap zien hoe we het welzijn van de Aarde en de mens met elkaar in balans kunnen brengen. Het model bestaat uit een piramide van zeven lagen, waarbij de onderste lagen steeds de randvoorwaarden zijn voor de lagen die erboven liggen. Een beetje zoals de piramide van Maslow dus, maar dan voor een gelukkige samenleving.

Haar boek staat boordevol tips en biedt handvaten voor individuen om de stip op de horizon te verwezenlijken.
Dat kan door als consument, als kiezer, als mens in relaties, als reiziger maar natuurlijk ook als voorouder: Zet je in voor de vele generaties die na ons komen door op te staan voor generatiegerechtigdheid. Geef nakomelingen en de natuur een stem in de beslissingen die wij vandaag de dag nemen. Boost en bescherm de natuur, zowel dichtbij als ver weg, door je handen uit de mouwen te steken en integere organisaties te steunen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *